Þjss"Antiphonarium 1"(Ómerkt handrit) Antiphonarium

Responsories "de hester"
Upplýsingar:
Responsories "de hester": R Domine rex omnipotens (beg. incompletely) V Tu fecistis domine V Exaudi domine R Da nobis domine V Ne tradas domine R Conforta me V Domine rex universe R Memento mei deus in bono V Recordare mei (beg.)

001v -

Upplýsingar:
Responsories "de hester" (cont.): V Recordare mei (end) R Recordare mei domine V Exurge domine R Spem in alium V Domine deus rex celi R Vos qui in turribus (beg.)

002r -

Historia "Adapteriat dominus" og Historia "Vidi dominum"
Upplýsingar:
Historia "Adapteriat dominus": [R Hic est fratrum] V Vir iste R Vir iste V Pro eo ut me R Aperi celos V Afflige [rubric] A Benedictus. (inc.) etc. R Aspice dominus deus. (inc.) H Deus creator omnium. (inc.) V Vespertina. (inc.) Historia "Vidi dominum": AE Vidi dominum (beg.)

002v -

Historia "Vidi dominum"
Upplýsingar:
Historia "Vidi dominum" (cont.): AE Vidi dominum (end) AE Aspice domine AE Super muros tuos AE Qui reminiscimini AE Muro tuo AE Sustinuimus AE Qui celorum contines (ends incompletely)

Uppruni Ekki skráð
Aldur ca. 1200