Þjms 833 Graduale

Tíðasöngur á laugardag eftir hvítasunnu
Upplýsingar:
Saturday after Pentecost: In [Karitas dei...]? alleluia. InPs Domine deus Alleluia AlV Spiritus domini. (inc.) AlV Paraclitus. (inc.) AlV verbo domini. (inc.) AlV Veni sancte spiritus. (inc.) AlV Benedictus es AlV Laudate omnium Seq Alma chorus domini. (inc.) Of Emitte spiritum Co Non vos relinquam

001v -

Tíðasöngur á 9.-11. sunnudag eftir trinitatis
Upplýsingar:
Sunday 10 after Trinity (cont.): Gr Custodi me (end) Alleluia AlV Exultate deo Seq benedicta sit beata. (inc.) Of Ad te domine Co Acceptabis Sunday 11: In Deus in loco (ends incompletely)

002r -

Upplýsingar:
Sunday 9 after Trinity: AlV Attendite (begins incompletely) Seq Jubilemus cordis. (inc.) Of Justicie domini Co Primum quaerite Sunday 10: In Dum clamarem InPs Exaudi Gr Custodi me (beg.) In Dum clamarem

002v -

Benedicta sit sancta Trinitas
Á þrenningarhátíð
Upplýsingar:
Holy Trinity: In Benedicta sit sancte trinitas InPs Benedicamus* Gr Benedictus es domino GrV Benedicite Alleluia AlV O beata benedicta Of Benedictus sit Co Benedicamus deum coeli (ends incompletely) *added in the lower margin by a different hand

Uppruni Ekki skráð
Aldur Ekki skráð